Tošić uveren u pobedu

Duško Tošić ubeđen da će Zvezda savladati Ventspils. Defanzivac crveno-belih naglašava da se nikoga ne plaši i da je spreman da zaustavi protivničke napadače. Dug put i specifični uslovi stadiona u Letoniji neće predstavljati problem vicešampionu Srbije.

Defanzivac Crvene zvezde Duško Tošić ubeđen je da će vicešampion Srbije biti bolji od letonskog Ventspilsa i proći do grupe Lige Evrope. Tošić smatra da je Zvezdin protivnik u formi, ali da to neće uticati na konačan ishod dvomeča.

"Ni dalek put, ni puna takmičarska forma u kojoj su Letonci meni lično ne znače ništa. To može da bude samo dodatni motiv da u četvrtak budemo maksimalno koncentrisani i ozbiljni na terenu. Uostalom, više volim što putujemo daleko, nego da smo izvukli nekog težeg protivnika koji nam je geografski bliži. Na Baltik stižemo dva dana ranije i imaćemo vremena da se odmorimo i na teren istrčimo sveži", rekao je Tošić.

Nekadašnji igrač Verdera nije detaljno upoznat sa kvalitetima rivala, ali napominje napadača Mvonda. Tošić kaže da se nikoga ne plaši i da će sigurno dobro obaviti posao u defanzivi.

"Pogledaćemo sigurno neke detalje za koje stručni štab proceni da su bitni. Čuo sam da im je najbolji deo ekipe napad, i da se izdvojio Kamerunac Mvondo, koga ću ja verovatno čuvati. Nikoga se ne plašim, trudiću se da ga zaustavim, i verujem da ću uspeti u tome, jer jedan od najvažnijih ciljeva u prvom meču biće da ne primimo gol, a takođe sam ubeđen da će moji drugovi iz napada praviti velike probleme njihovim defanzivcima", dodao je Tošić.

Tošić je prokomentarisao i uslove u kojima će se odigrati meč kvalifikacija za Ligu Evrope. Stadion Ventspilsa prima samo tri hiljade gledalaca, a očekuje se i težak teren za igru.

"Koliko znam postoji samo jedna tribina, nisam siguran u to, ali nije ni bitno, jer letonski navijači sigurno nisu takvi da mogu da nas poremete u cilju koji želimo da ostvarimo. I teren, po nekim mojim saznanjima nije sjajan, dosta je malih dimenzija, srećom u našoj ligi takođe ima dosta takvih primera, pa smo i na tu otežavajuću okolnost spremni i ne žalimo se", zaključio je Tošić.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво