Читај ми!

Bez zamerki za "Grobare"

Navijanje "Grobara" na utakmici između Partizana i Škendije u sredu bilo je korektno, a jedini incident je napravio fudbaler gostiju Ilir Elmazovski, kada je pokazao srednji prst navijačima dok je napuštao teren u 85. minutu meča. Ovo je u svom izveštaju naveo delegat UEFA Kipranin Džordž Fantaros.

Iako su se mnogi plašili ponašanja navijača na meču Partizana i Škendije u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pristalice "crno-belih" nisu obrukale klub.

Fanatično navijanje na meču pomoglo je Partizanu da dođe do visoke pobede od 4:0, dok je od strane delegata UEFA, Kipranina Džordža Fantarosa, pohvaljena sama organizacija meča.

Ipak, u beležnicu ovog delegata upisan je jedan nesportski gest, i to fudbalera Škendije, Ilira Elmazovskog, koji je pokazao srednji prst publici dok je napuštao teren u 85. minutu meča.

Još se ne zna da li će ovaj nekulturni gest gostujućeg fudbalera biti adekvatno kažnjen, ali ono što je važno, to je da je prvi deo ovog duela visokog rizika, u Beogradu protekao u najboljem redu.

Sada je na redu Škendija da na stadionu u Skoplju obezbedi iste uslove Partizanu koji su oni imali u srpskoj prestonici. Na meču u Beogradu, po ranijem dogovoru, nije bilo gostujućih navijača, a očekuje se isto i na revanšu.

Uprava Partizana uputila je još jedan apel "Grobarima" da ne putuju na revanš meč u Makedoniju.

Sa druge strane navijači Škendije, popularni "Balisti", već nekoliko dana na raznim Internet forumima najavljuju osvetu i krvav doček za sve koji eventualno dođu da podrže Partizan.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво