Bez zamerki za "Grobare"

Navijanje "Grobara" na utakmici između Partizana i Škendije u sredu bilo je korektno, a jedini incident je napravio fudbaler gostiju Ilir Elmazovski, kada je pokazao srednji prst navijačima dok je napuštao teren u 85. minutu meča. Ovo je u svom izveštaju naveo delegat UEFA Kipranin Džordž Fantaros.

Iako su se mnogi plašili ponašanja navijača na meču Partizana i Škendije u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pristalice "crno-belih" nisu obrukale klub.

Fanatično navijanje na meču pomoglo je Partizanu da dođe do visoke pobede od 4:0, dok je od strane delegata UEFA, Kipranina Džordža Fantarosa, pohvaljena sama organizacija meča.

Ipak, u beležnicu ovog delegata upisan je jedan nesportski gest, i to fudbalera Škendije, Ilira Elmazovskog, koji je pokazao srednji prst publici dok je napuštao teren u 85. minutu meča.

Još se ne zna da li će ovaj nekulturni gest gostujućeg fudbalera biti adekvatno kažnjen, ali ono što je važno, to je da je prvi deo ovog duela visokog rizika, u Beogradu protekao u najboljem redu.

Sada je na redu Škendija da na stadionu u Skoplju obezbedi iste uslove Partizanu koji su oni imali u srpskoj prestonici. Na meču u Beogradu, po ranijem dogovoru, nije bilo gostujućih navijača, a očekuje se isto i na revanšu.

Uprava Partizana uputila je još jedan apel "Grobarima" da ne putuju na revanš meč u Makedoniju.

Sa druge strane navijači Škendije, popularni "Balisti", već nekoliko dana na raznim Internet forumima najavljuju osvetu i krvav doček za sve koji eventualno dođu da podrže Partizan.

broj komentara 4 pošalji komentar
(utorak, 19. jul 2011, 16:33) - anonymous [neregistrovani]

grobar

neznalice...znas li ti da je u Makedoniji 90 % naroda pristalica Partizana.....sledeci put malo bolje nauci nesto o svojoj drzavi i gradu pa se javi....sramota je da se brukas ovako....

(petak, 15. jul 2011, 14:50) - anonymous [neregistrovani]

hahhahahhaha

ali decko smesan siii dsa nema daljeee,
zaboravio si srbija do tokija

(petak, 15. jul 2011, 13:34) - red army skopje [neregistrovani]

bez zamerke za gorbare

,.... hahah isplasili ste se samo da znate skopje je celo crveno belo...

(petak, 15. jul 2011, 13:08) - Tafareli [neregistrovani]

Lepo

Lepo je sto nisu obrukali klub i zemlju.