"Grobari", ne u Skoplje

Ostvaren je odličan rezultat, "Grobari" dostojastveno odradili svoj deo. Sledi revanš narednog utorka. Iz Partizana traže od navijača da ne putuju u Skoplje kako bi se izbegao eventualni sukob sa navijačima Škendije.

Fudbalski klub Partizan apelovao je danas na svoje navijače da ne putuju u Skoplje na revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv makedonskog prvaka Škendije. Partizan želi da ispoštuje dogovor i neće biti organizovanog odlaska navijača.

"Poznat je prošle nedelje postignuti dogovor o zabrani prisustva gostujućih navijača u susretima našeg kluba i Škendije. Sa naše strane, u organizacionom i bezbednosnom pogledu, taj sporazum je ispunjen, a ostalo je da isto bude sprovedeno i u Skoplju", navodi se u saopštenju Partizana.

"Crno-beli" su juče u Beogradu pobedili Škendiju sa 4:0, a revanš je u utorak, 19. jula, u Skoplju.

"Zbog specifičnosti situacije i preuzetih obaveza koje moraju biti sprovedene, molimo naše navijače u Makedoniji da odustanu od eventualne namere i želje da prisustvuju utakmici sa Škendijom. Partizan će naći pogodan termin i mesto da zahvali svojim navijačima i predstavi se u Makedoniji", dodaje se u saopštenju.

Uprava "crno-belih" zadovoljna je sjajnim odzivom u jučerašnjoj utakmici i zahvalna navijačima na podršci pruženoj, u odnosu na prošlu sezonu praktično novom, podmlađenom timu.

Žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona održaće se sledećeg petka, u Nionu. Prve utakmice te runde igraće se 26. i 27. jula, a revanši 2. i 3. avgusta.

broj komentara 22 pošalji komentar
(petak, 15. jul 2011, 15:43) - anonymous [neregistrovani]

Komita

Ne doagjajte od tetovo i nie nema od Skopje Napred Vardar Pa i Partizannn!!!!

(petak, 15. jul 2011, 12:57) - Tafareli [neregistrovani]

RE:CRNI MICA

Da se bijes sa Grobarima,samo na tvoju zalost oni nece doci.

(petak, 15. jul 2011, 12:11) - Armend [neregistrovani]

izvolite

Izvolite na Pakao vo skoplje veliki pozdrav SHVERCERAT-SHKUP

(petak, 15. jul 2011, 10:58) - anonymous [neregistrovani]

Crni Mica

Idem u Skoplje ali ne zbog fudbala...

(petak, 15. jul 2011, 09:01) - anonymous [neregistrovani]

4:0 je halo ljudi

Pa zar ima potrebe da se ide pri ovom rezultatu. Stvarno ne razumem ljude. Kome idete zašto???? Škendija kakav je to klub. Nula bre, prvi put sam čuo u životu za njih

(petak, 15. jul 2011, 02:01) - anonymous [neregistrovani]

Tvrdoglav

Idemo u Skopje pa makar nas i diskfalifikovali, navikli smo

(petak, 15. jul 2011, 01:30) - anonymous [neregistrovani]

Grobar

Iz Skoplja, more samo nek zucnu, pa da vide ciji je i kakav grad Skoplje, odracemo ih

(petak, 15. jul 2011, 01:07) - anonymous [neregistrovani]

sport

Bolje je da ne idete ni vi u Skopje ako je vec dotle doslo,koliko je meni poznato fudbal se igra zbog publike, pa ovo nija partija pokera pa da se krijete ili neka tajna utakmica.nevjerovatno i zalosno.

(petak, 15. jul 2011, 00:29) - z.velic [neregistrovani]

PARTIZAN

Braco Srbi ja idem na Odmor bas kadigra nas veliki klub PARTIZAN.Jer mije SuprugaizSkopnje.Idemo zajedno da navijamo za Crno Belu Boju koju volimo.Inace zivimo uHOlANDIJU.Inace sam ovde Fudbalski Sudija uHolandiju steta stoja ne sudim u Skopnje.Inace imam licenciju da sudim po evrope svuda.Mozda videcemose nekom drugom prilikom da Sudim Partizanu ili Srbije sa kolege iz Holandije.Prijatno Braco Srbi i Sestre napred Crno Beli Partizan jasam uz vas u Makedoniju davas bodrim inavijam sedecu u lozi sa Suprugu .Napred PARTIZAN .

(petak, 15. jul 2011, 00:29) - ZIKA [neregistrovani]

FUDBAL

ZIVEO PARTIZAN