Rešena pretposlednja misterija

Sertifikat iz Brazila je stigao na vreme tako da Partizan ima dovoljno vremena da do isteka roka u 20.45 registruje napadača Eduarda za mečeve sa Škendijom. Ovim je otklonjena i pretposlednja nedoumica pred meč srpskog i makedonskog šampiona. Ostalo je još da se vidi da li će navijači oba kluba, i pored zabrane doći na gostovanje.

Pretposlednja nedoumica pred susret drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Škendije je otklonjena, Brazilac Eduardo igraće na meču protiv makedonskog šampiona.

Za Eduarda je danas stigao sertifikat Fudbalske federacije Brazila, tako da će "crno-beli" stići da na vreme registruju ovog napadača za predstojeći susret.

Konačan termin za registraciju fudbalera ističe danas u 20.45, a Partizan bez poslednjeg dokumenta nije mogao da prijavi Eduarda.

Ovim je konačno rešen problem Partizana i bivšeg Eduardovog kluba Sao Kaetana, koji se javio posle kašnjenja srpskog šampiona da uplati prvu ratu za Brazilca. Sada je prva rata uplaćena, sertifikat dobijen, tako da je sve spremno za meč sa Škendijom.

Od najave navijača Škendije, popularnih Balista, da će i pored zabrane doći na utakmicu u Beograd, verovatno neće biti ništa. Policija je najavila da ih neće pustiti na stadion, dok Partizan, po ranijem dogovoru, nije prosledio karte gostujućim navijačima.

I pored ovih zabrana i dalje se ne može sa sigurnošću tvrditi da Balisti neće doći u srpsku prestonicu.

Ostalo je da se reši i eventualno pojavljivanje Partizanovih navijača na revanšu u Skoplju. Iako je i njima zabranjeno to gostovanje, veliki broj simpatizera "crno-belih" iz Makedonije želi da prisustvuje meču.

broj komentara 5 pošalji komentar
(sreda, 13. jul 2011, 15:20) - sashko skopje [neregistrovani]

grobari

ima nas puno grobara u skoplju...VOLIM PARTIZAN

(utorak, 12. jul 2011, 17:58) - Koalicija [neregistrovani]

NUSKNP

Zgazite ih za sve grobare!Partizan do groba!!!

(utorak, 12. jul 2011, 17:43) - gags [neregistrovani]

hehe

I dali ce baba obrijati brkove?

(utorak, 12. jul 2011, 17:35) - anonymous [neregistrovani]

Prenos

Da :)

(utorak, 12. jul 2011, 17:15) - groabrBL [neregistrovani]

Prenos

Da li ce RTS prenositi utakmicu