Pajtić primio predstavnike FK Vojvodina

Bojan Pajtić primio igrače i rukovodstvo FK Vojvodina. Pajtić ogorčen zbog dešavanja na meču Vojvodina – Partizan i smatra da je novosadski klub uspeo da se vrati na staze stare slave.

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić je, tokom današnjeg razgovora sa igračima i funkcionerima Fudbalskog kluba Vojvodina, izrazio ogorčenje zbog okolnosti koje su dovele skandala na sinoćnoj finalnoj utakmici Kupa Srbije.

"Ogorčen sam zbog svega onoga što je dovelo do skanadala u meču Vojvodine i Partizana, ali se nadam da će doći vreme kada će se u fudbalu videti samo sport i nadmetanje, a ne sudije", izjavio je Pajtić.

Pokrajinski premijer je fudbalerima novosadskog kluba čestitao na dosadašnjim dobrim igrama i plasmanu u finale Kupa Srbije, navodi se u saopštenju Pokrajisnkog sekretarijata za informacije.

Pajtić i gosti su zajednički evocirali uspomene na šampionske dane Vojvodine, uspehe u Kupu šampiona Evrope i plejadu reprezentativaca koji su ponikli ili slavu stekli u tom klubu, poput Boškova, Veselinovića, Mihajlovića, Pantelića, Rutonjskog i drugih.

"Ova generacija fudbalera uspela je da vrati staru slavu svom klubu i da od Vojvodine stvori respektovani tim evropskog ranga", rekao je Pajtić.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи