Prijava protiv Vojvodine, delegata i sudija

Odbor za hitna pitanja FSS-a doneo odluku da podnese disciplinsku prijavu protiv FK Vojvodina, ali i protiv delegata i sudija finalne utakmice Kupa Srbije. Najavljen rad na eliminisanju negativnih činilaca u srpskom fudbalu.

Fudbalski savez Srbije održao je sednicu Odbora za hitna pitanja, na kojoj je donesena odluka da se podnese disciplinska prijava Disciplinskoj komisiji protiv delegata i sudija finalne utakmice Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana, kao i protiv Fudbalskog kluba Vojvodine, rukovodstva Vojvodine, članova Stručnog štaba i igrača novosadskog kluba.

Sednicom je predsedavao Tomislav Karadžić, a ona je predstavljala nastavak sednice, koja je održana odmah nakon završetka finalne utakmice Kupa. Takmičarska komisija Izvršnog odbora sastanak će imati u petak.

Cilj održane sednice je hitna i široka akcija, koja će identifikovati vinovnike incidenta i, što je još bitnije, pomoći u rešavanju i poboljšanju fudbalske situacije u Srbiji.

Na kraju, zaključeno je da je finalna utakmica "nezabeleženi skandal". Odbor je osudio scene viđene na meču Vojvodine i Partizana i najavio da su čelnici Saveza spremni da konkretnim potezima "eliminišu sve negativne pojave i osobe za koje se ustanovi krivica".

Број коментара 42

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво