Читај ми!

Partizan naglašava sportsku stranu

Fudbaleri Vojvodine nisu davali izjave nakon finalnog meča, dok članovi osvajača Kupa Srbije veruju da je trofej zasluženo otišao u Humsku. Krstajić i Stanojević naglašavaju sportsku stranu, dok je Stojković ubeđen da se Vojvodina ponašala nesportski.

Po završetku finala Kupa Srbije, niko iz tabora Novosađana nije bio raspoložen za priču, dok u pobedničkom timu veruju da je klub zasluženo osvojio pehar. Kapiten "crno-belih" Mladen Krstajić izjavio je da ne bi terbalo uplitati politiku u sport, kao i da ne bi trebalo da dođe do podele, koja bi mogla da izazove neprijatne situacije.

Golman Partizana Vladimir Stojković ubeđen je da je pobednički tim odigrao sportski i da je Vojvodina ta koja nije ispoštovala protokol - prvi put na početku meča, a drugi put kada su fudbaleri Vojvodine rešili da prekinu sa igrom.

Trener Stanojević pozvao je na fer-plej i naglasio da bi želeo sa svima da ostane u dobrim odnosima. Mladi trener podsetio je na tenzije pred susret Crvene zvezde i Partizana istakao da je sve prošlo u najboljem redu, pa da bi isto tako trebalo da se gleda i na finale Kupa.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво