Читај ми!

Butorović ogorčen

Predsednik Vojvodine opisuje finalni meč Kupa Srbije i kaže da Partizanu ne treba da pobeđuje na ovakav način. Vojvodina ne razmišlja o posledicama. Odluke nakon sastanka Upravnog odbora.

Ratko Butorović potpuno je razočaran konačnim ishodom i dešavanjima na finalnoj utakmici Kupa Srbije, koju je Partizan, pre završetka, dobio rezultatom 2:1.

"Mi se ne pitamo ništa, ne daju nam da osvojimo ni Kup. Došlo je iz Novog Sada 50 autobusa, 7.000 ljudi, prava fudbalska atmosfera, hvala navijačima, hvala i navijačima i igračima Partizana na korektnosti, ali ovakvoj režiji fudbalskih sudija, sa sve pomoćnicima, ni u snu se nismo nadali", rekao je Butorović.

Predsednik novosadskog prvoligaša smatra da Partizanu nisu potrebne ovakve utakmice i da je sudija direktno uticao na ishod meča.

"Neka Partizan sada igra sam sa sobom. Mislim da mu nije potreban ovakav trofej. Najjači utisak je to što su mi još tokom utakmice stizale poruke od prijatelja, velikih navijača Partizana, koji su mi rekli da ih je sramota! Sudija je direktno uticao na ishod utakmice. Nije ovo njegov loš dan, pa pre meča su nas upozoravali da će se ovo desiti" - rekao je Butorović koji je dodao da uopšte nije stupio kontakt sa igračima, kako bi odlučili da li da nastave meč.

Butorović kaže da trenutno ne zna šta će odlučiti i kako će se čitava situacija rešiti. Prvi čovek Vojvodine ne razmišlja o posledicama.

"Mogu slobodno da nas izbace u Drugu ligu, pa neka Partizan igra sam sa sobom. Uopšte ne razmišljam o tome, drugi treba da razmišljaju o posledicama, jer ovo Fudbalski savez nije smeo da dozvoli. Nekoliko puta sam rekao da prvenstvo nije regularno. Sada ne možemo da pričamo o eventulanom napuštanju lige, imaćemo Upravni odbor kasno noćas ili sutra. Ovo gubi svaki smisao", izjavio je posle meča Butorović.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се