Читај ми!

Vojvodina besna, Partizan razočaran

Skandal u finalu Kupa raspalio strasti čelnika Vojvodine i Partizana. Novosađani smatraju da je suđene bilo skandalozno. Partizan skandalom naziva činjenicu da utakmica nije počela na vreme.

Finale srpskog Kupa se izrodilo u novi fudbalski skandal. Vojvodina smatra da je bila pokradena, dok "crno-beli" upozoravaju na "opstrukcije" pred početak meča. 

"Upozoravao sam da počnemo na vreme i da se meč neće završiti ako budemo imali pozitivan rezultat. Ovo još nisam video, igrači su rukama davali golove na Svetskom prvenstvu pa se nije napuštao teren", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

"Kasnila je himna Srbije, zašto takva svetinja čeka, zašto delegat nije sasekao sve u korenu. Izjednačen meč, bilo je neizvesno, na sreću mi smo osvojili trofej", rekao je Stanojević.

"Osećanja su pomešana, a ništa se nije slučajno desilo. Od početka se sabotiralo finale Kupa. Mogli smo da igramo i za pet dana. Žao mi je što moram da pričam o ovakvim stvarima. Razočaran sam. Ovo je normalno i ja treba da se osećam loše. Šta da sam ja izveo ekipu kod 2:0 protiv Šahtjora. Da li bi Lučeskua neko pitao da li je zadovoljan. Ili da Arsenal nije hteo da izađe kada nismo mogli da obezbedimo svetla na stadionu", rekao je trener Partizana.

Vojvodina: Bruka

"Doživeli smo sudijsku bruku! Veselinović je direktno uticao na rezultat i zajedno sa pomoćnicima doprineo da Partizan osvoji pehar. Konkretno, ako je bio penal za Partizan, isti takav je bio za Vojvodinu... Gol Mojsova je bio čist. Više puta sam video snimak i tvrdim da smo debelo oštećeni u toj situaciji", rekao je sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić.

"Kome je sve ovo potrebno? Zašto je došlo ovoliko sveta i zašto svi radimo u fudbalu, ako se pobednik unapred zna? I to se dogodi čoveku koji je koliko juče proglašen za najboljeg sudiju u srpskom fudbalu", aludirao je ponovo na Veselinovića.

Pantelić nije mogao da kaže ko je doneo odluku da se igra prekine, niti kakvi će biti dalji potezi Vojvodine i da li je klub spreman da snosi posledice radikalnog poteza.

"Meni je samo žao da u jednoj ovakvoj utakmici, u finalu, najbolji sudija dozvoli sebi da sudi tako... Valjda u ovoj zemlji može neko drugi da uzme trofej osim Zvezde i Partizana".

Број коментара 77

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се