Živadinović selektor Mjanmara

Fudbalska reprezentacija Mjanmara dobila je novog selektora, a to je iskusni srpski stručnjak Milan Živadinović. Posle loših rezultata ove selekcije, Živadinović je doveden sa ciljem da reprezentacija obezbedi učešće na sledećim Olimpijskim igrama koje se održavaju sledeće godine u Londonu.

Prvu zvaničnu utakmicu Živadinović će imati 23. februara, kada Mjanmar u okviru kvalifikacija za Olimpijske igre igra protiv Indije u Nju Delhiju.

Živadinović (66) već ima veliko iskustvo u vođenju nacionalnih selekcija, jer je bio u prilici da bude na čelu bivše Jugoslavije, Iraka, Gane i Jemena.

Pored stručnog štaba koji je angažovan, Srbiju u fudbalskim klubovima u Mjanmaru predstavljaju Saša Ranković, Dragan Ljubisavljević i Vitomir Jelić.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 30. jan 2011, 21:12) - anonymous [neregistrovani]

Ziva

Mislim sta reci o Milanu Zivadinovicu.Kada ga ovi nasi nece,hoce ABORDZINI iz AFRIKE.Vise prica nego sto radi,fudbalski pedagog,trenerski virtouz,tvorac i fudbalski otac mnogih velikih igraca,covek sa liona,poznatog beogradskog kraja,lepih manira.To je ZIVA,covek zvani proslost.

(petak, 28. jan 2011, 18:19) - Stane [neregistrovani]

Znamo "Živu"...

Lepo je kad naš neki stručnjak za fudbal dobije posao u inostranstvu. Inače, moje znanje geofrafije mi ne dozvoljava da znam gde se nalazi ta država?
Uzgred, nadam se da "Živa" neće sebi i nama da dozvoli bekstva kao iz Zvezde usred prvenstva, ili reprezentacije Jugoslavije usred kvalifikacija. Sećam se konferencije za štampu koju je organizovao posle više meseci na kojoj je vikao da nema većeg patriote od njega... A niko ga od novinara nije pitao da li je patriota!
Zato me ova vest podsetila da se javim.Novo begstvo neće nam služiti na čast, bez obzira što ne znam gde se nalazi ta zemlja.