Nadrljao zbog "Tvitera"

Fudbaler Alderšot tauna, nižerazredne engleske ekipe, možda nema "dug jezik", ali zato ima "duge prste", koji su ga doveli u nevolju. Napadač Marvin Morgan, ono što nije smeo da kaže o navijačim on je otkucao na "Tviteru". Morgan je poželeo simpatizerima svoje ekipe da "umru", posle čega je stavljen na transfer listu.

Društvena mreža Tviter je u poslednje vreme postao važan izvor zanimljivih informacija. Dok je Kristijano Ronaldo, koristeći Tviter, objavio celom svetu da ima sina, fudbaler Marvin Morgan, poželeo je navijačima svog kluba, Alderšot tauna, "da umru".

Marvin je bio iznerviran zbog zvižduka koji su mu upućeni sa tribina kada je izlazio sa terena. Sve se dogodilo na meču koji je Alderšot taun na svom terenu izgubio od Hereforda sa 2:1.

"Želeo bih da zahvalim navijačima koji su mi zviždali kada sam izlazio sa terena. Takve stvari vas nigde neće odvesti. Nadam se da ćete svi da umrete", poručio je Morgan preko Tvitera fanovima svoje ekipe.

Klub je odmah reagovao, igrač je stavljen na transfer listu, i kažnjen je oduzimanjem dvonedeljne plate. U saopštenju kluba se navodi da se Morgan izvinio navijačima.

Alderšot je u nezavidnoj situaciji u engleskoj drugoj diviziji, jer se nalazi u donjem delu tabele.

Morgan je ove sezone uspeo da postigne pet pogodaka za svoj tim, ali očigledno da je to nedovoljno da zadovolji simpatizere ove ekipe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво