Ubiparip blizu Partizana

Mladi napadač Spartaka Vojo Ubiparip nadomak je prelaska u crno-bele. Sve tri strane zainteresovane, očekuje se da se postigne dogovor već početkom prelaznog roka. Dolazak Ubiparipa ne isključuje angažovanje stranog napadača.

Dok se u medijima uveliko govori o želji Partizana da angažuje Katlega Mfelu, još jedan napadač je na korak od dolaska u Humsku. Reč je o Voji Ubiparipu, napadaču subotičkog Spartaka i mlade reprezentacije Srbije.

Ubiparip je u jesenjem delu sezone postigao šest pogodaka za "golubove", a već je izrazio svoje simpatije prema crno.belom dresu. Sa druge strane, Aleksandar Stanojević, trener Partizana, nije štedeo pohvale na račun mladog napadača, pa ne bi bilo iznenađenje da se transfer realizuje već prvih dana prelaznog roka.

Iz crno-belog tabora stižu informacije da eventualni dolazak Ubiparipa ne bi isključio angažovanje Mfele ili nekog drugog stranca na poziciji napadača.

Ubiparip je rođen 1988. godine u Novom Sadu, a karijeru je počeo u Vojvodini. Nastupao je i za čačanski Borac, odakle se vratio među "lale". Posle nastupa za ČSK iz Čelareva, 2008. godine prelazi u subotičji Spartak, gde je dobrim igrama zaslužio poziv u mladu reprezentaciju Srbije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво