Lukić: puno poverenje Prosinečkom

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić izjavio je nakon predstavljanja novog stručnog štaba Roberta Prosinečkog da klub i on lično imaju veliko poverenje u nekadašnjeg istaknutog igrača, koji će prvi put samostalno raditi kao trener.

"Prosinečki je izabran jednoglasno i uživa potpuno poverenje svih struktura kluba. Od postignutih rezultata zavisiće da li će ekipu voditi do kraja dvoipogodišnjeg ugovora", rekao je Lukić.

Na pitanje brojnih hrvatskih novinara da li on zagovara regionalnu ligu, Lukić je odgovorio:

"Ne znam koliko bi koristila regionalna liga srpskom i hrvatskom fudbalu. Znamo dobro da nakon razdruživanja kvalitet fudbala ni tamo ni ovde nije na visokom nivou, ali nisam siguran da u ovom trenutku regionalna liga može da donese ono što želimo", ocenio je Lukić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се