I fudbaleri u štrajku

Posle prosvetnih i pravosudnih radnika, metalaca i policajaca, u štrajk su krenuli i fudbaleri. Igrači Radničkog iz Niša, zbog neisplaćenih zarada, bojkotovali su jutarnji trening svoje ekipe. Igrači traže isplatu zaostalih zarada i premija.

Osim opalog lišća, kiše i hladnijeg vremena, jedan od vesnika jeseni u Srbiji su štrajkovi. Armiji štrajkača od danas su se pridružili i fudbaleri Radničkog iz Niša, koji su bojkotovali jutarnji trening zbog neispunjenih obaveza.

Kako piše Sportski žurnal, igrači su se okupili u vreme kada je zakazan trening, ali su ubrzo posle toga otišli svojim kućama.

Kapiten ovog srpskoligaša Predrag Stamenković rekao je, u izjavi za taj list, da su još u četvrtak upozorili rukovodstvo da će početi sa bojkotom ukoliko im se ne isplate zarade.

"Očekivali smo i iskreno se nadali da će nešto biti preduzeto i da će se nešto promeniti u odnosu na prošlu nedelju i period pred utakmicu sa Slogom iz Despotovca. Još u četvrtak upozorili smo rukovodstvo da nećemo biti u mogućnosti da izvršavamo obaveze jer nismo dobili plate. Poslednju smo primili za maj, klub nam duguje za premije, za rate ugovora", rekao je između ostalog Stamenković.

On je istakao da se nada da će klub što pre krenuti u rešavanje njihovih problema, pre nego što se cela situacija otrgne kontroli.

Nekadašnji slavni prvoligaš, ove sezone se takmiči u srpskoj ligi, a do sada ima sedam pobeda i jedan remi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво