Sa Antićem nas čeka (ne)uspeh

Sa Antićem nas čekaju novi neuspesi, poručuje Milovan Đorić i dodaje neće gledati reprezentaciju ukoliko "mister" ostane na klupi orlova. Podršku srpskom treneru pružio reprezentativac Zdravko Kuzmanović.

Tek što se primirila situacija oko pokušaja smene selektora Radomira Antića sa klupe srpske reprezentacije, ponovo je atmosfera počela da se zagreva.

Ovoga puta varnicu koja može da razbukta novi požar uputio je Milovan Đorić, koji je u intervjuu za dnevni list Kurir izjavio da reprezentaciju Srbije sa Antićem čekaju novi neuspesi.

"Garantujem da je sve ovo jedna velika prevara. Takođe, cela ova priča daleko je od gotovog, još ništa nije završeno. Mogu samo da garantujem da, ukoliko FSS nastavi sa saradnju sa tim čovekom, reprezentaciji slede novi, još gori neuspesi", rekao je Đorić i dodao da na Mundijal nije putovao jer ga je selektor Srbije proglasio baksuzom.

Đorić nije stao na tome već je dodao da neće gledati utakmice reprezentacije ukoliko Antić ostane na klupi "orlova".

Zanimljivo je da je Đorić jedini koji se javno izjasnio protiv Radomira Antića, dok ostali funkcioneri Fudbalskog saveza Srbije, koji su se možda osetili prozvani kada je selektor "orlova" pomenuo kvislinge, za sada svojim izjavama ne žele da dižu tenziju oko ove stvari.

Za to vreme domaći mediji nagađaju prelazna rešenja i modele po kojima bi Antić i pored četiri meča suspenzije ipak mogao da ostane na klupi reprezentacije.

Kao eventualno rešenje se pominje trener Javora Radovan Ćurčić koji bi, dok Antiću traje suspenzija, sedeo na klupi "orlova". Trener Javora jednom je već vodio rerpezentaciju Srbije sastavljenu od igrča koji nastupaju u domaćem prvenstu, i tada je postigao sjajan rezultat pobedom protiv Japana.

Narednih dana će se znati da li je ovo rešenje realno ili je i ono samo jedno u nizu novinarskih nagađanja.

Jedno je sigurno, Radomir Antić možda nema podršku funkcionera u FSS-u, ali ima jako podršku navijača i igrača reprezentacije

Poslednji koji je podržao selektora "orlova" je reprezentativac Zdravko Kuzmanović, koji je nije krio oduševljenje što Antić nije smenjen.

"Presrećan sam što će Antić ostati selektor i moram da priznam da u to nisam ni sumnjao. On je najzaslužniji što smo uopšte i otišli na Mondijal, najbolje nas poznaje i sa njim je milina raditi'', rekao Kuzmanović.

Број коментара 76

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво