Baloteli slavi Murinjov odlazak

Dok Materaci plače za Murinjom, Baloteli slavi njegov odlazak. Mladi napadač Intera, koji je zbog svojih gluposti cele sezone bio u nemilosti Portugalca, nada se boljoj saradnji sa novim trenerom.

Stara narodna izreka kaže "dok jednom ne smrkne, drugom ne svane", a odlazak Murinja u madridski Real je samo potvrdio istinitost ove umotvorine.

Dok navijači i igrači Intera i dalje tuguju za harizmatičnim Portugalcem, koji je posle finalne utakmice Lige šampiona napustio ekipu, Mario Baloteli se jedini raduje njegovom odlasku.

Potresan video koji je obišao svet, na kojem je prikazan uplakani Materaci kako se u suzama rastaje sa Murinjom, dirnuo je mnoge, ali nigde se nije videla reakcija mladog napadača Intera, koji je za to vreme verovatno proslavljao odlazak "posebnog".

Cele sezone Baloteli je bio u nemilosti Murinja, najčešće zahvaljujući sopstvenim glupostima. Često je mladi napadač grehe ispaštao na klupi, a kako tvrde mediji u Italiji, nekoliko puta je bio i na ivici transfera.

Imajući u vidu njihove međusobne odnose, ne čudi što je, od svih igrača Intera, samo za Balotelija odlazak portugalskog stručnjaka na klupu "galaktikosa", lepa vest. 

I Mino Raiola, agent Balotelija, potvrdio je da njegov klijent ne žali što je trener Žoze Murinjo napustio italijanski klub i prešao u Real Madrid.

"Baloteli je imao posebno iskustvo sa Murinjom, ali svakako neće plakati što je Portugalac otišao iz Intera", rekao je Raiola za Skaj Sport 24.

Iako se Interov napadač nada da će sa novim trenerom imati bolju saradnju, teško da će bilo koji ozbiljniji stručnjak trpeti "svinjarije" mladog fudbalera, ukoliko bude nastavio sa njima.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи