Krstajić kapitenski

Kapiten fudbalera Partizana, 36-godišnji Mladen Krstajić još neće "okačiti kopačke o klin", jer želi i sledeće sezone da pomogne ekipi da ostvari dobre rezultate.

"Imam dve opcije, da nastavim da igram ili da završim karijeru. U ovom trenutku ipak sam bliži tome da pokušam ekipi da pomognem na terenu sledeće sezone", rekao je Krstajić.

"Sa 36 godina sam osećao pritisak, kao da sam nosio teret cele ekipe. Tokom sezone se stalno postavljalo pitanje da li je ovo prava ekipa Partizana", kazao je Krstajić.

Crno-beli su sezonu na izmaku počeli sa Slavišom Jokanovićem na klupi, a već posle tri utakmice zamenio ga je Goran Stevanović. Stevanović je podneo ostavku prošlog meseca, nakon što je ekipa izgubila od Vojvodina sa 3:1 u polufinalu kupa, a zamenio ga je Aleksandar Stanojević koji je zabeležio šest uzastopnih pobeda, što je bilo dovoljno za odbranu trofeja.

"Srećan sam zbog osvajanja titule. Ni u jednom trenutku se nismo predavali, vrebali smo kiks Crvene zvezde. Na kraju smo pokazali kvalitet i karakter. Osvojio sam dosta trofeja u karijeri, ali ova je sigurno najslađa", zaključio je bivši reprezentativac.

Krstajić je sa crno-belima još osvajao titule prvaka 1996, 1997. i 1999. godine, a 2004. je bio šampion Nemačke u dresu Verdera.

Prošlog leta Krstajić je odlučio da se iz Šalkea, sa kojim je osvojio nemački kup 2005, vrati u Partizan sa kojim je potpisao ugovor na dve godine.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара