Partizan se prisetio Kupa šampiona

Crno-beli evocirali uspomene na 1966. godinu, kada su u finalu Kupa šampiona u Briselu, izgubili od Reala iz Madrida sa 2:1. Bivšim fudbalerima Branku Rašoviću i Milutinu Šoškiću uručeni dresovi, na čijim leđima je broj 66.

Fudbalski klub Partizan obeležio je na svom stadionu 44 godine od nastupa u finalu Kupa šampiona u Briselu, kada su crno-beli izgubili od Real Madrida sa 2:1.  

Predsednik beogradskog kluba Dragan Đurić uručio je bivšim fudbalerima crno-belih Branku Rašoviću i Milutinu Šoškiću dresove na čijim leđima je stajao broj 66.

Đurić i sportski direktor Partizana Albert Nađ izrazili su nadu da će beogradski crno-beli u skoroj budućnosti ponovo napraviti dobar rezultat u Evropi.

Partizan je u sezoni 1965/66. na putu do finala eliminisao francuski Nant, nemački Verder i engleski Mančester junajted.

U finalu koje je odigrano u Briselu ekipa Partizana je povela pogotkom Velibora Vasovića, ali su Madriđani preokrenuli golovima Amansija i Serene.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи