Reprezentativci posetili školu "Lazar Savatić"

Najbolji fudbaleri Srbije, na čelu sa selektorom našeg nacionalnog tima Radomirom Antićem, koji se pripremaju za nastavak kvalifikacija za prvenstvo sveta, posetili su osnovnu školu "Lazar Savatić" u Zemunu.

"Orlovi" su iskoristili kratak predah u pripremama za utakmice protiv Austrije i Farskih Ostrva za druženje sa đacima, čija je škola jedina u Srbiji nosilac ordena "Sveti Sava".

Fudbalski savez Srbije je izabrao da poseti tu školu zbog toga što su njeni učenici pokazali zavidne rezultate, kako u nastavi, tako i na sportskom planu. Ženska fudbalska selekcija škole "Lazar Savatić" je prva na nivou Beograda, dok su dečaci zauzeli drugo mesto na gradskom takmičenju.

Uz veliko oduševljenje, mališani nisu propustili retku priliku da se upoznaju sa svojim fudbalskim idolima. Zahvaljujući na toplom dočeku i gostoprimstvu, reprezentativci Srbije i selektor Antić deci su uručili prigodne poklone.

Kapiten nacionalnog tima Dejan Stanković je nastavnicima i učenicima zemunske osnovne škole darovao dres sa potpisima svih članova A tima. Antić je školarcima doneo fudbalske lopte i poručio da se nada da će "dogodine sve one biti pocepane, jer je to rezultat dobrog rada".

U ime Fudbalskog saveza Srbije, Antić je školi "Lazar Savatić" poklonio i plaketu FSS za razvoj i širenje fudbala. Za kraj nezaboravnog popodneva, učenici svih razreda, zajedno sa svojim nastavnicima, slikali su se sa našim reprezentativcima.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво