Nema odlaganja utakmica

Liga Evrope ne može da čeka. Oblak pepela paralisao je avionski saobraćaj u većem delu kontinenta, pa će fudbaleri Fulama i Liverpula morati da nađu način kako da dođu do Hamburga, odnosno Madrida, jer nema odlaganja utakmica.

Evropska fudbalska unija saopštila je da neće biti odlaganja polufinalnih utakmica Lige Evropa, uprkos tome što je oblak vulkanskog pepela zaustavio avio saobraćaj u većem delu kontinenta.

U saopštenju Fulama navodi se da je razrađen rezervni plan putovanja i da će ekipa na vreme stići u Nemačku na meč sa Hamburgom. Londonski klub nije naveo da li će igrači i članovi stručnog štaba na kontinent preći feribotom, ili će putovati vozom do Francuske, pa onda autobusom.

Liverpul je u nešto komplikovanijoj situaciji. Liverpul u ponedeljak uveče ima prvenstvenu utakmicu sa Vest hemom, a zvaničnici tima sa Mersisajda još nisu doneli odluku da li će "crveni" krenuti put Madrida, budući da će, ukoliko krenu autobusom, teško uspeti da stignu do početka meča.

U nedelju je potvrđeno da će polufinalne utakmice Lige šampiona biti igrane u predvđenim terminima. Sutra će se u Milanu sastati Inter i Barselona. Španci su u Italiju doputovali autobusom.

U sredu se u Minhenu sastaju Bajern i Lion. Francuzi su takođe najavili da će umesto avionom putovati autobusom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи