Stojković odlazi u Vigan

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković navodno se seli iz Sportinga u Vigan, gde bi trebalo da debituje polovinom januara.

Golman reprezentacije Srbije dogovorio se o saradnji sa engleskim premijerligašem i potpisaće trogodišnji ugovor. Njegov debi očekuje se sredinom januara, prenosi "Sport".

Stojković je napustio Crvenu zvezdu 2006. i prešao u Nant odakle je išao u Vitese na pozajmicu. U Lisabon se preselio 2007, ali je za Sporting odigrao samo devet utakmica. U međuvremenu, ponovo je bio na pozajmici, u Hetafeu.

Već dugo želi da napusti Portugal. Prošle godine bio je na pragu prelaska u Everton, ali se posao izjalovio. Međutim, Premijer liga mu je očigledno suđena.

Pregovori su počeli prilikom prijateljske utakmice između Srbije i Južne Koreje, odigrane u novembru u Londonu, a završeni sa uspehom pre nekoliko dana. Vigan se dogovorio i sa Stojkovićem i sa Sportingom, kome će pripasti deo novca u slučaju novog transfera srpskog golmana. Radna dozvola nije problem, jer Stojković ima dovoljno utakmica za reprezentaciju.

Vest o promeni destinacije Stojkovića obradovaće i selektora Srbije Radomira Antića, jer će njegov prvi izbor pred golom "orlova", po svemu sudeći, tokom proleća imati priliku da uđe u formu pred Svetsko prvenstvo.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара