Aršavin na korak od Arsenala

Ruski fudbaler Andrej Aršavin nalazi se na korak od prelaska u engleski klub Arsenal, objavili su ostrvski mediji.

Engleski novinari tvrde da je Arsenal zbog brojnih povreda standardnih prvotimaca prinuđen da što pre angažuje kvalitetna pojačanja i da će mendažer tima Francuz Arsen Venger, suprotno svojim prinicipima i praksom kluba, pristati da plati visoko obeštećenje za najboljeg igrača osvajača ovogodišnjeg Kupa UEFA.

Aršavin je prošle nedelje boravio u Londonu i sa čelnicima Arsnela razgovarao je na stadionu Emirati.

Londonski klub je spreman, kako se navodi, da plati Zenitu obeštećenje od oko 24 miliona evra i, kako tvrde lokalni mediji, preostalo je samo da se dogovore sa Aršavinovim menadžerima  o plati 27-godišnjeg fudbalera.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи