Remi Totenhema po meri Lestera

Fudbaleri Liverpula i Totenhema odigrali su 1:1 u 32. kolu Premijer lige, što je rezultat koji ne odgovara nijednom timu, ali itekako odgovara vodećem Lesteru.

Liverpul je 10. na tabeli sa 44 boda i dve utakmice manje i trenutno se bori za mesto koje vodi u Evropu, za šta mu fali sedam bodova.

Totenhem je zadržao drugu poziciju, ali sada ima četiri boda manje od vodećeg Lestera, koji sutra igra protiv Sautemptona.

Liverpul i Totenhem odigrali su uzbudljiv meč, a oba gola postignuta su u drugom poluvremenu.

Domaći tim poveo je golom Filipa Kutinja u 51. minutu, a izjednačenje gostima je doneo Hari Kejn u 63.

Napadaču Totenhema ovo je bio 22. gol u sezoni i sada na prvom mestu liste strelaca ima tri pogotka više od Džejmija Vardija iz Lestera.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво