Читај ми!

Božović: Rekordi su izazov, želimo novu pobedu

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović, uoči meča protiv Spataka u Superligi, izjavio je da crveno-bele veoma motiviše postavljanje rekorda po broju uzastopnih pobeda. Katai ističe da ne očekuje lak meč protiv Subotičana. Meč je na programu u subotu od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

Miodrag Božović i njegovi izabranici imaju priliku da, u slučaju trijumfa protiv Spartaka, izjednače klupski rekord koji je držala ekipa Slavoljuba Muslina sa 23 pobede zaredom u domaćem šampionatu.

"Neće biti lako protiv Spartak jer je usponu forme. Pokušaćemo da nastavimo seriju pobeda i bilo bi sjajno kada bismo to dostigli. Nadam se da pauza zbog odložene utakmice sa Novim Pazarom neće uticati na nas", rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je poručio da nije lako spremiti igrače na pravi način, zbog ogromne bodovne prednosti u odnosu na pratioce.

"Nije lako kada imate ovoliku prednost, pomalo je i dosadno. Ipak, izazovi su nam postavljanje rekorda i moramo da nastavimo u istom ritmu", jasan je bio Božović.

Božović nije hteo da priča o svom statusu u klubu, sve dok crveno-beli matematički ne osvoje titulu prvaka.

Vezista Crvene zvezde Aleksandar Katai ističe da ne očekuje lak meč protiv Subotičana.

"Potrebno je da damo maksimum i nastavimo niz. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju", rekao je Katai i dodao da je očekivao poziv u reprezentaciju Srbije za martovske duele, ali da će svojim partijama zavredeti povratak.

Utakmica 27. kola Superlige između Crvene zvezde i Spartaka igra se u subotu od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара