Srnić: Derbi je nešto posebno

Slavoljub Srnić veruje da će Crvena zvezda slaviti u 150. "večitom" derbiju i nada se da će biti strelac protiv Partizana.

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je da bi voleo da nastavi seriju golova protiv Partizana, ali da mu je najbitnije da crveno-beli slave u 150. večitom derbiju.

"Čitao sam malo o istorijatu derbija, ovo je 150. jubilarni, i taj podatak verovatno još malo pojačava značaj utakmice. Dao sam dva gola Partizanu i naravno da se nadam da ću nastaviti seriju. Svakako je najvažnije da pobedimo, nije važno ko će dati gol. Ali, kada me pitaju da li bih voleo, pa naravno, ko ne bi? Zamišljao sam tu situaciju, znam i kako bih proslavio gol, ali pitanje je da li bih uopšte bio u stanju da razmišljam o proslavi", rekao je Srnić za sajt kluba.

Prema njegovim rečima, ekipa ne razmišlja o 29 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

"Mogu slobodno da kažem da smo motivisani kao da mi imamo zaostatak na tabeli. Ući ćemo jako u utakmicu, motiva sigurno neće nedostajati. Derbi kao derbi je nešto posebno, mnogi drugi faktori padaju u vodu nakon što zakoračimo na teren", rekao je Srnić.

Srnić je dodao da se ne sprema posebno za subotnji duel sa večitim rivalom.

"Iako je derbi najveća utakmica u domaćem prvenstvu, spremam se kao i za svaku drugu utakmicu. Da, motiva ima više, ali sama priprema se ne razlikuje. Verujem da ćemo uz podršku navijača uspeti da ostvarimo cilj", zaključio je krilni fudbaler.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 17 sati na stadionu u Humskoj.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво