Читај ми!

Perić: Nikada nismo bili miljenici žreba

Kapiten reprezentacije Srbije u futsalu Marko Perić rekao je da nije zadovoljan žrebom za Svetsko prvenstvo, ali da njegova ekipa mora da razmišlja samo o borbi za bronzanu medalju na kontinentalnom šampionatu.

"Nikada nismo bili miljenici žreba, evo već skoro 10 godina, koliko sam član nacionalnog tima. Međutim, Portugalija nije sada u prvom planu, već jedino Kazahstan", rekao je Perić nakon žreba u Beogradu.

Srbija će igrati protiv Portugalije u baražu za Svetsko prvenstvo u Kolumbiji, a prethodno će se sutra u Beogradskoj areni sastati sa Kazahstanom u borbi za bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu. Perićeva ekipa je u četvrtak posle produžetaka eliminisana u polufinalu od Rusije, porazom od 3:2.

"Oporavljamo se od Rusije i samo nam je u glavi to da sutra imamo priliku da osvojimo medalju. To će biti najteža utakmica za nas zbog umora koji nas je sustigao, kao i zbog njihovog kvaliteta, naravno. Najjači deo tima su im Brazilci. To je preslikan sistem iz Kajrata, prvaka Evrope", kazao je Perić.

Njegov saigrač Stefan Rakić rekao je da je baraž sa Portugalijom u drugom planu.

"Sada nam je potreban mir i oporavak jer je sutra veliki dan za sve nas. Rusiju pokušavamo da zaboravimo, nemamo za čim da žalimo. Dali smo sve što smo mogli u polufinalu, učinili sve što je u našoj moći i sada želimo bronzu. Ishod utakmice protiv Kazahstana zavisi pre svega od naše odbrane, od toga kako ćemo odgovoriti na njihov napad sa golmanom-igračem", rekao je Rakić.

Dueli Srbije i Portugalije igraće se krajem marta i početkom aprila.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво