Kovačević: Sve za medalju, radujemo se majstoru Rikardinju

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević rekao je da je Kazahstan ekipa za respekt, ali da će njegovi igrači učiniti sve da pobede u meču za treće mesto i osvoje prvu medalju na prvenstvima Evrope.

"Kazahstan je selekcija za svaki respekt, ključni igrač Leo neće igrati zbog kartona, dok im je kapiten povređen. Ipak, to ništa ne mora da znači. Učinićemo sve da se bronzanom medaljom oprostimo od naše publike", rekao je Kovačević.

On je otkrio da se Mladen Kocić oporavio od povrede i biće spreman.

"Radili smo na tome da se oporavimo posle Rusije. Kocić je u redu, biće spreman i možemo da mu poželimo da bude MVP prvenstva. Zaslužio je to svojim partijama".

Kada je u pitanju igra Kazahstana sa jednim više igračem u polju, zbog specifičnog stila golmana Igite, Kovačević je rekao:

"Povešćemo računa o tome, ali Leo im je bio glavni u takvoj igri. Aksentijević je mnogo puta u Kazahstanu imao priliku da se susreće sa takvim stilom i sa njim ćemo se dogovoriti oko sitnih detalja".

Na kraju, Kovačević je prokomentarisao i žreb baraža za SP u kojem će se Srbija sastati sa Portugalijom.

"Možda i nije loš žreb, majstor Rikardinjo ponovo dolazi u Beograd. To će biti još jedna dobra promocija futsala, a karte su otvorene. Videlo se na ovom prvenstvu da niko nije nepobediv. Poenta je da kod kuće ne izgubimo i na revanš u Lisabon ponesemo dobar rezultat. Bilo bi idealno da opet igramo u Areni, ali zavisi od Grada i obaveza, zakazanih koncerata, utakmica Evrolige. Šanse su 60:40 za Portugaliju. Tradicija je na njihovoj strani, jesmo ih pobedili, ali bih opet dao prednost Portugaliji", zaključio je Kovačević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво