Rikardinjo i njegova magija vraćaju se u Srbiju!

Protivnik futsal reprezentacije Srbije u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo, koje se u septembru i oktobru igra u Kolumbiji, biće Portugalija. Rikardinjo, (daleko) najbolji igrač sveta, oduševljen što se vraća u našu zemlju.

Prvi meč dve selekcije (ili bolje rečeno dve selekcije i jednog fenomenalnog futsalera) na programu je 22. marta i mesto odigravanja je naša zemlja. Revanš je 12. aprila u Portugaliji.

Pobednici sedam duela stiču pravo da, zajedno sa timovima iz ostalih konfederacija, nastupaju na najjačem turniru. Ukupno će 24 najbolje futsal selekcije sveta učestvovati na Svetskom prvenstvu.

U ostalim parovima baraža sastaju se Slovenija i Španija, Slovačka i Ukrajina, Poljska i Kazahstan, Holandija i Azerbejdžan, Mađarska i Italija.

Šampionat će biti održan u tri kolumbijska grada - Kaliju, Bukaramangi i Medeljinu. Titulu šampiona braniće Brazil.

Rikardinjo oduševljen što se vraća u Srbiju

Najbolji futsaler sveta Rikardinjo poručio je ovo na Tviteru:

"Portugalija i Srbija u baražu za SP, ekstremno mi je drago što ću ponovo igrati u toj zemlji", napisao je Rikardinjo na Tviteru.

Portugalija je na aktuelnom prvenstvu Evrope izgubila od Srbije u grupi 3:1, kasnije eliminisana u četvrtfinalu od Španije, ali je Rikardinjo golovima i čitavom serijom majstorija osvojio srca publike i ovacijama je ispraćen kući.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво