FSS: Selimović kao novi Nemanja Vidić

Fudbalski savez Srbije saopštio je da će za omladinsku selekciju Srbije ubuduće nastupati Vahid Selimović.

"Za njega pričaju da može da bude novi Nemanja Vidić. Reč je o Vahidu Selimoviću, momku rođenom 1997. godine u Luksemburgu, defanzivcu sjajnih fizičkih karakteristika, igraču francuskog Meca. Dobio je poziv i videćemo ga u jednoj od dve provere sa Bugarskom i Španijom", rekao je za sajt FSS-a direktor mlađih selekcija Mitar Mrkela.

Vahid Selimović je treći fudbaler kojeg je FSS kontaktirao u poslednje vreme. Pre njega, FSS je u mladi tim Srbije doveo Brazilca Lijanka Vojnovića, defanzivca Sao Paula, koji se nalazi u procesu dobijanja srpskog pasoša, kao i Australijanca Milislava Popovića, napadača Kelna.

Popović bi trebalo da debituje protiv Bugarske 24. februara.

Omladinsku reprezentaciju Srbije očekuje poslednji krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje se igra u Nemačkoj od 24. do 29. marta. Rivali Srbije na putu do Nemačke su Danska, Crna Gora i Francuska.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво