Dame?

Devojke. Druga francuska liga. Fudbal. Dobro, fudbal i boks. Sa primesama rvanja.

U duelu Ruona i Bordoa dogodila se tuča zbog koje je ova utakmica, koja bi u svakom drugom slučaju prošla ispod radara šire kontinentalne publike, postala pravi hit na internetu.

Dve fudbalerke, ne samo mimo rezona i razuma već i potpuno mimo akcije i toka utakmice, počele su da se udaraju pesnicama.

Neverovatno, ali sudija nije prekinula meč (čini se da nije ni primetila metež), već su treneri i druge igračice morali da razdvajaju rivalke.

Nije neobično, vredi naglasiti na kraju, da je meč završen rezultatom 3:3. Prikladan rezultat jednog meča sa ovoliko žestoke borbe...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво