Читај ми!

Novi vizuelni identitet Premijer lige - korak unazad

Engleska Premijer liga je najbogatija, a po mnogima i najbolja liga na svetu. Međutim, novi predloženi logo, čini se, nije u skladu sa njenim renomeom.

I dok navijači širom Ostrva zahtevaju promene u funkcionisanju najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja, pre svega u delu oko enormno skupih karata, rukovodstvo PL je u prethodnom periodu radilo na novom vizuelnom identitetu.

S obzirom na rezultat, i nisu se nešto pretrgli! Ipak, oni su veoma zadovoljni rezultatom:

"Veoma smo zadovoljni novim logom. To je vizuelni identitet koji je relevantan, moderan i fleksibilan, i pomoći će nam u promociji Premijer lige", smatra zvaničnik lige Ričard Masters.  

Zadatak da osmisli novi, moderan znak poveren je dizajnerskom studiju vrlo kreativnog imena "Dizajn studio" (DesignStudio), koji je posle višemesečnog rada predstavio rešenja, kojima su, kako se navodi, oduševili rukovodstvo Premijeršipa. 

I sami su zadovoljni svojim delom:

"Naš cilj je bio da kreiramo identitet koji će prepoznati svi koji imaju veze sa najinteresantnijom ligom na svetu. Sa novim svežim logom prepoznatljivog lava, napravili smo nešto što je uz skladu sa modernim vremenom", smatra osnivač i izvrši direktor pomenutog studija Pol Staford. 

Međutim, reakacije navijača na društevnim mrežama nisu tako dobre. Naprotiv.

Mnogi smatraju da je novi identitet korak nazad u odnosu na postojeći i na prethodne, koji su se nekoliko puta modifikovali od osnivanja takmičenja 1992. godine.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво