Zuma najmanje šest meseci van terena

Kurt Zuma šest meseci van terena, zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata. Predstoji mi dug oporavak, ali verujem da ću se vratiti još jači, poručio je Zuma.

Fudbaler Čelsija Kurt Zuma odsustvovaće najmanje šest meseci s terena zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata desnog kolena.

Ovaj 21-godišnji defanzivac, koji je zabeležio dva nastupa za selekciju Francuske, povredio se na jučerašnjoj utakmici protiv Mančester junajteda prilikom jednog doskoka.

"Današnji rezultati skenera su potvrdili povredu prednjih ukrštenih ligamenata. Ove nedelje ću imati operaciju. Predstoji mi dug oporavak, ali verujem da ću se vratiti još jači", napisao je Zuma na tviteru.

On će zbog ove povrede propustiti Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Zuma se ove sezone ustalio u postavi Čelsija na poziciji štopera. On je imao veću minutažu od kapitena Džona Terija i Tima Kejhila, koji su se rotirali u kombinaciji sa francuskim reprezentativcem.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво