Читај ми!

Modrić doneo pobedu Realu protiv Granade

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na gostovanju ekipu Granade sa 2:1 u utakmici 23. kola španske Primere.

Real je ovim trijufom ostao u trci za prvo mesto, sada je treći na tabeli Primere sa 50 bodova, odnosno ima bod manje od drugoplasiranog Atletiko Madrida, a četiri manje od lidera šampionata, Barselone, koja ima meč manje. Granada je upisala 13. poraz od početka sezone, pretposlednja je na tabeli sa 20 bodova.

Real je poveo golom Karima Benzeme u 30. minutu, a Granada je za dobru igru nagrađena izjednačenjem u 60. minutu meča. Strelac tog gola bio je Jusef El Arabi, nakon pomalo komične situacije i "sudara" Luke Modrića i glavnog sudije Hezusa Hila. Madriđani su u finišu utakmice, u 85. minutu, ipak, stigli do trijumfa posle odličnog šuta i evrogola Luke Modrića sa 22-23 metra.

To je, inače, bio prvi pogodak hrvatskog reprezentativca u ovoj sezoni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи