Читај ми!

Čelsi osvojio bod protiv Junajteda

Fudbaleri Čelsija i Mančester junajteda odigrali su u Londonu 1:1 u poslednjoj utakmici 25. kola Premijer lige, a bod domaćinu doneo je Dijego Kosta golom u nadoknadi vremena.

Junajted je u uzbudljivoj i ujednačenoj utakmici poveo golom Džesija Lingarda u 61. minutu, kada je posle asistencije Vejna Runija smestio loptu u gornji desni ugao gola. Ipak, junak meča bio je golman gostiju David de Hea, koji je imao nekoliko fantastičnih intervencija u finišu meča. Branislav Ivanović odigrao je ceo meč, dok je Nemanja Matić u 67. minutu prepustio mesto Pedru Rodrigezu.

To je Runiju bila 94. asistencija u Premijer ligi i on se sada izjednačio sa Denisom Bergkampom na trećem mestu najboljih asistenata lige svih vremena, iza Rajana Gigsa sa 162 i Frenka Lamparda sa 102 asistencije.

Čelsi je u finišu meča imao dve sjajne prilike, ali je golman David de Hea sačuvao svoju mrežu pošto je odbranio odlične udarce Branislava Ivanovića i Seska Fabregasa.

Kada je delovalo da će "đavoli" odneti sva tri boda iz Londona, Kosta je u nadoknadi vremena iz kaznenog prostora doneo izjednačenje, a onda je u šestom minutu nadoknade imao još jednu sjajnu šansu, ali je De Hea ponovo bio siguran.

 

Junajted je sada na petom mestu tabele, sa 41 bodom, dva više od Vest Hema i šest manje od Mančester sitija. Čelsi se zadržao na 13. mestu, sa 30 bodova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи