Bi-Bi-Si: Morinjo počeo pregovore sa "đavolima"!

Predstavnici Žozea Morinja počeli su pregovore sa Mančester junajtedom. Iako ništa još nije dogovoreno, očekuje se da Portugalac preuzme Junajted na leto, što je i svojevrstan odgovor na Sitijevo angažovanje Pepa Gvardiole.

Godinama se po fudbalskoj čaršiji priča kako je Žoze Morinjo veliki navijač (možda ne navijač, ali svakako poštovalac) Mančester junajteda, a danas je Bi-Bi-Si objavio da su predstavnici "Posebnog" započeli pregovore sa klubom sa "Old Traforda".

Portugalac je u nekoliko navrata isticao kako se divi ser Aleksu Fergusonu, kao i da bi mu bila velika čast da nasledi škotskog stručnjaka, a posle otkaza u Čelsiju, čini se da su se konačno stvorili idealni uslovi da Morinjo dobije "posao iz snova".

Van Galu ne cvetaju ruže (blago rečeno), iako je ekipa drastično podigla formu u poslednjih nekoliko mečeva, što dodatno podgreva nade navijača Junajteda da će Morinjo biti novi "ser Aleks".

Takođe, postavljanje Morinja na mesto menadžera predstavlja svojevrstan odgovor "đavola" na poslove gradskog rivala, koji je nedavno objavio da će od leta ekipu preuzeti Pep Gvardiola.

Da podsetimo, Morinjo i Gvardiola imali su nekoliko sukoba, čak i fizičkih, dok su vodili dva najveća španska kluba - Real i Barselonu.

U Mančesteru već mogu da se nađu šalovi Junajteda sa Morinjovim likom, a ukoliko Portugalac i njegovi predstavnici nađu zajednički jezik sa "đavolima", Premijer liga će dobiti jednu novu dimenziju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво