Pep: Ja sam kao žena, mogu više stvari odjednom da radim...

Trener Bajern Minhena Pep Gvadiola pozvao je fudbalske medije da prekinu da mu postavljaju pitanja o odluci da na leto preuzme Mančester siti, uporedivši sebe sa ženom i rekavši da može da priprema utakmice u Nemačkoj i da se sprema za život u Engleskoj.

Poslednjeg dana prelaznog roka objavljeno je da će Gvardiola preuzeti Siti na leto, nakon čega su nemački mediji pisali da bi to saopštenje moglo da bude prepreka drugom delu Bajernove sezone, ali je trener rekao da je "vrlo talentovan" za "multitasking" (rađenje više različitih stvari u isto vreme).

"Ja sam kao žena, mogu da multitaskujem, mogu da kontrolišem obe situacije. Nije to problem, vrlo sam talentovan za to", rekao je Gvardiola, a preneo sajt "Gol".

Na pitanje da li će mu sada, kada je transfer objavljen, biti teže da se koncentriše, on je kratko odgovorio: "Zašto bi?".

On je pozvao novinare da prestanu da ga pitaju o transferu, ali je priznao da su dugo trajali pregovori o prelasku u Siti.

"Već sam vam rekao zašto idem u Englesku, morate mi verovati. Svaki dan dolazim ovde i pričam o tome. Pregovore smo prvi put počeli u maju ili junu. O tome ću više pričati kad budem u Mančesteru", rekao je Gvardiola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи