L'Ekip izabrao, Mesi-Nejmar-Suarez!

Napadački trio Barselone - Lionel Mesi, Nejmar i Luis Suarez - najbolji su fudbaleri sveta u 2015. godini, tvrdi L'Ekip.

Ugledni francuski sportski list L'Ekip izabrao je napadače Barselone Lionela Mesija, Nejmara i Luisa Suareza za najbolje fudbalere sveta u 2015. godini.

U već tradicionalnoj anketi među 100 najboljih nema nijednog Srbina, što je možda i iznenađenje, s obzirom na to da su Branislav Ivanović i Nemanja Matić osvojili Premijer ligu sa Čelsijem.

U top 10 su još Kristijano Ronaldo (Real Madrid), Robert Levandovski (Bajern), Tomas Miler (Bajern), Manuel Nojer (Bajern), Andres Inijesta (Barselona), Antoan Grizman (Atletiko Madrid) i Pol Pogba (Juventus).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара