Читај ми!

Barsa nema milosti, ali je Atletiko za petama

Barselona, predvođena Em-Es-En triom koji je ponovo bio suludo raspoložen, savladala Real Sosijedad sa 4:0 na stadionu Kamp Nou. Atletiko Madrid se i dalje drži u trci sa katalonskim čudom od tima, pošto je na domaćem terenu bio bolji od Espanjola sa 1:0

Fudbaleri Barselone pobedili su Real Sosijedad sa 4:0, u utakmici 13. kola španskog prvenstva i ostvarili šestu uzastopnu pobedu u ligi.

Evropski prvak poveo je u 22. minutu golom Nejmara, na asistenciju Danija Alvesa, a isti igrač je u 41. minutu asistirao Luisu Suaresu kod drugog gola.

Nejmar je u 53. minutu postigao treći gol za domaće, a konačan rezultat postavio je Lionel Mesi u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

Nejmar je prvi na listi strelaca u Primeri sa 14 golova, a iza njega, sa dva manje postignuta gola, jeste upravo Suares. Ne sumnjamo da će im se i Mesi, koji je pauzirao dva meseca zbog povrede, uskoro priključiti.

Barselona je ostvarila 11. pobedu u prvenstvu i ima 33 boda. Real Sosijedad je pretrpeo treći poraz u poslednje četiri utakmice i ima 12 bodova.

Atletiko Madrid pobedio je na svom terenu Espanjol sa 1:0, čime su zaostatak za Barselonom sveli na četiri boda.

Jedini gol na utakmici postigao je francuski reprezentativac Antoan Grizman u trećem minutu. Mladi Oliver Tores je centrirao sa desne strane pred gol gostiju, Grizman je jedva dotakao loptu ali je i to bilo dovoljno da ona završi u levom donjem uglu.

Ekipa Dijega Simeonea je ostvarila treću uzastopnu pobedu, neporažena je u poslednjih sedam prvenstvenih utakmica i zauzima drugo mesto na tabeli sa 29 bodova. Espanjol je pretrpeo sedmi poraz u prvenstvu i ima 16 bodova.

Meč na „Visente Kalderonu" obeležila je teška povreda Tijaga Mendesa, koji je slomio desnu nogu.

Tijago je u prvom poluvremenu na nosilima iznet sa terena, pošto je povredio nogu kada je šutnuo u leđa fudbalera Espanjola Marka Asensija.

On je odveden u bolnicu, a Atletiko je saopštio da je posle pregleda utvrđeno da je 34-godišnji Tijago slomio nogu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи