Читај ми!

Kolarov strelac u pobedi Sitija, "Hičkok" u Bornmutu

Mančester siti savladao Sautempton sa 3:1 i vratio se na čelo Premijer lige. Bornmut u 98. minutu stigao do boda protiv Evertona, koji je poveo tri minuta ranije.

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Sautempton sa 3:1 u 14. kolu Premijer lige i tako se vratili na prvo mesto tabele, zahvaljujući remiju Lestera i Mančester Junajteda. Ekipa Manuela Pelegrinija ima isti broj bodova kao Lester i bod više od Mančester junajteda.

Siti je slavio posle dve utakmice bez trijumfa, a treći gol postigao je reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov.

Najuzbudljivija u popodnevnim mečevima bila je utakmica Evertona i Bornmuta. Everton je prvo izgubio vođstvo od 2:0, ali je poveo u 95, da bi Bornmut izjednačio u 98. minutu.

Njukasl je izgubio sa 5:1 u gostima protiv Kristal Palasa i došao na pretposlednje, 19. mesto.

Everton je nerešenim rezultatom protiv Bornmuta došao na sedmo mesto s 21 bodom, jednim manje od Kristal Palasa, koji je svojom sedmom pobedom u sezoni došao na šesto mesto.

Vest Hem ima takođe 21 bod, ali tek sutra igra protiv Vest Bromviča.

Zanimljivo je bilo i u Birmingemu, gde je Votford, posle dva poraza, pobedio Aston Vilu sa 3:2, dok je Sanderlend pobedio Stouk rezultatom 2:0 i pobegao iz zone ispadanja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво