Sedorf: Želim u Premijer ligu

Klarens Sedorf otkriva da je kao igrač bio veoma blizu Premijer lige i nada se da će se dokopati Engleske, sada kao trener.

Legendarni fudbaler Milana Klarens Sedorf nada se da će u budućnosti moći da se oproba kao trener u engleskoj Premijer ligi.

Sedorf je trenerski posao započeo upravu u Milanu i to u januaru 2014. godine, ali je nakon serije loših rezultata smenjen već nakon četiri meseca, a na njegovo mesto stigao je Filipo Inzagi.

"Engleska i ja imamo posebnu priču. Bio sam veoma blizu da zaigram u Premijer ligi, ali ipak to se nije desilo. Zaista bih voleo da kao trener ostvarim to i na pravi način osetim strast navijača na svakoj utakmici. Postoje mnoge glasine o mom sledećem poslu, i prija mi što me povezuju sa velikim klubovima", rekao je Holanđanin za Bi Bi Si Sport.

Tokom karijere Sedorf je nastupao za Ajaks, Sampdoriju, Real Madrid, Inter i Botafo. Jedini je igrač u istoriji koji je uspeo da osvoji tri Lige šampiona sa tri različita kluba (Ajaks, Real Madrid i Milan).

Za Milan je upisao 431. utakmicu, postigao 63 gola, i osvojio dve Serije A, dva Kupa i Superkupa Italije, dve Lige šampiona, dva UEFA Superkupa i Fifa Svetsko klupsko prvenstvo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво