Читај ми!

Milinković-Savić napustio Junajted i potpisao za Lehiju

Mladi srpski golman Vanja Milinković-Savić raskinuo je ugovor sa Mančester Junajtedom i prešao u Lehiju iz Gdanjska. Za novi klub će moći da brani od 1. januara 2016. godine i nosiće dres sa brojem 32.

Milinković-Savić se obavezao da četiri i po godine bude u Lehiji, za koju igraju srpski fudbaleri Miloš Krasić i Aleksandar Kovačević.

"Napustio sam Junajted jer nisam mogao da rešim problem sa radnom dozvolom. Dugo sam se vukao taj problem, a nisam uspeo da nađem klub gde bih branio na pozajmici. Raskinuo sam ugovor i drago mi je da sam došao u Lehiju", rekao je Milinković-Savić za klupski sajt a prenosi Tanjug.

On će za novi klub moći da brani od 1. januara 2016. godine i nosiće dres sa brojem 32.
Karijeru je počeo u Vojvodini, a prošle godine prešao je u Junajted, koji ga je odmah vratio u matični klub na pozajmicu.

Bio je član omladinske reprezentacije Srbije koja je letos osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи