Drulović: Da ostanemo hladnih glava

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je posle pobede nad AZ Alkmarom (2:1) da je njegov tim došao na korak od plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Posle pobede nad AZ Alkmarom sa 2:1 Partizanu će u poslednjem kolu protiv Augzburga u Beogradu odgovarati čak i poraz manji od dva gola, kako bi prezimio u Evropi.

"Odigrali smo veoma zanimljivu i neizvesnu utakmicu. Vratilo nam se za dobar rad, na najbolji način predstavljali smo Partizan i srpski fudbal. Ako ovako budemo igrali protiv Augzburga imaćemo velike šanse da se plasiramo u narednu fazu. Moramo da ostanemo hladnih glava", rekao je Drulović posle utakmice u Alkmaru.

Trener crno-belih dodao je da crno-belima na ruku ide i to što je Bilbao slavio u Nemačkoj protiv Augzburga (3:2) posle preokreta u finišu.

"Odgovara nam ishod drugog susreta u grupi, sve su nam veće šanse za proleće u Evropi. Posebno mi je drago kako su večeras odigrali oporavljeni Brašanac i Andrija Živković", zaključio je Drulović.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво