Читај ми!

Drogba: Čelsi nema vođu na terenu

Legendardni fudbaler Čelsija Didije Drogba rekao je da je razlog posrtanja ekipe Žozea Morinja to što nema lidera na terenu.

Posle serije loših rezultata i očigledne krize Čelsija, u debatu o razlozima takve situacije upustio se i Didije Drogba, prenosi Tanjug.

"Tokom mog boravka u Čelsiju imali smo mnogo lidera u timu, kao što su Lampard, Čeh, Teri, Balak, Ševčenko, Esijen, Makelele, pa i ja... Sve su to bila velika imena sa izraženim karakterom. U svakom trenutku smo preuzimali odgovornost za loše rezultate i kasnije menjali situaciju", rekao je Drogba za San.

Napadač iz Obale Slonovače ističe da je kapitenu Džonu Teriju veoma teško da pobednički mentalitet prenese na saigrače.

"To je nešto što ne može da se nadogradi, već se rađa sa tim. Mora da se oseti trenutak kada i o čemu bi trebalo da se razgovara sa timom, ali i da te ostali prihvate kao lidera", zaključio je Drogba.

Drogba je za devet sezona, u dva mandata, odigrao 381 utakmicu i postigao 164 gola, ali i bio najzaslužniji za najveći uspeh u istoriji kluba i osvajanje Lige šampiona 2012. godine, kada je u finalu protiv Bajerna postigao izjednačujući gol u finišu i kasnije u penal seriji realizovao odlučujući udarac sa "bele tačke".

Sadašnji fudbaler Montreala upisao se u četiri titule Premijer lige, četiri FA kupa, tri Liga kupa i dva Komjuniti šilda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се