Totenhem silan protiv neprepoznatljivog Vest Hema

Fudbaleri Totenhema pobedili su na svom terenu u londonskom derbiju Vest Hem sa 4:1, u utakmici 13. kola Premijer lige.

Dvosturki strelac u ekipi Totenhema bio je Hari Kejn, koji je postigao golove u 23. i 50. minutu. On je u poslednjih pet utakmica bio strelac za Totenhem.

Golove za domaće postigli su još Tobi Aldervereld u 33. minutu i Kajl Voker u 83. minutu.

Jedini gol za Vest Hem postigao je Manuel Lancini u 87. minutu.

Totenhem je stigao do 12 uzastopne prvenstvene utakmice bez poraza. Jedini neuspeh ekipa Maurisija Poketina zabeležila je na otvaranju sezone, kada je poražena na Old Trafordu.

Trener fudbalera Totenhema Marusio Poketino rekao je da je njegova ekipa u današnjoj pobedi nad Vest Hemom, odigrala jednu od najboljih utakmica u sezoni, prenosi Tanjug.
Totenhem je danas na svom Vajt Hart Lejnu izjednačio klupski rekord od 12 uzastopnih prvenstvenih utakmica bez poraza.

"Veoma sam zadovoljan igrom i mojim fudbalerima. Čestitam im, ovo je bila sjajna utakmica i svi smo veoma ponosni. Mislim da je ovo jedna od naših najboljih utakmica u sezoni. Ali svaki naredni meč je izazov, ići ćemo korak po korak. Imamo mladu ekipu i moramo da napredujemo, ovo je velik korak napred, primer kako želimo da igramo u budućnosti, rekao je Poketino za Bi-Bi-Si.

U četvrtoj pobedi u poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima dvostruki strelac bio je Hari Kejn, a golove su još postigli Tobi Aldervireld i Kajl Voker. Jedini gol za Vest Hem postigao je Manuel Lancini.

"Mi smo najmlađa ekipa u Premijer ligi, ali ne radi se o godinama već o samopouzdanju. Ovakvu utakmicu odigrate kada ceo tim veruje u sebe", rekao je Poketino.

Trener Vest Hema Slaven Bilić rekao je da je njegova ekipa mogla i ubedljivije da izgubi.

"Pošteno je reći da rezultat odgovara igri, bili su bolji od nas. Do prvog gola su nas pritiskali, ali smo imali nekoliko šansi. Pomalo smo bili u šoku kada smo primili gol, a oni su se podigli. Na poluvremenu, kada je bilo 0:2, rekao sam igračima da smo još u igri, da nam treba gol. Ali primili smo treći gol posle naše greške, to nas je ubilo i moglo je da bude mnogo gore", rekao je Bilić.

"Igrali smo veoma loše, ali i oni su igrali zaista dobro i moramo to da priznamo. Igrali su više timski. Više su želeli pobedu nego u nekoj drugoj utakmici, ali mi nismo bili dovoljno dobri da izvučemo nešto iz utakmice, osim poraza", dodao je Bilić. 

Totenhem je peti na tabeli sa 24 boda, a Vest Hem, koji je u poslednje tri utakmice pretrpeo dva poraza, zauzima šesto mesto sa 21 bodom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво