Everton i dalje prati Grujića, Rivs bio u Novom Sadu

Engleski premijerligaš Everton možda je do sada pokazao najveće interesovanje za transfer fudbalera Crvene zvezde Marka Grujića, pored brojnih evropskih klubova.

Engleski list Dejli Mejl tvrdi da je Everton poslao šefa skauting šlužbe Kevina Rivsa i na delu još jednom vidi Grujića na utakmici mlade reprezentacije Srbije protiv Italije u Novom Sadu.

Isti list piše da Grujić nije imao zapaženu ulogu u tom duelu, ali da se njegova cena kreće oko 4,5 miliona funti.

Rivs je prethodno gledao Grujića u meču protiv Vojvodine, a u redu za potpis mladog veziste stoje Čelsi, Inter, Seltik, Ajaks, Anderleht, Roma, Sasuolo i mnogi drugi.

Grujić ove sezone pruža odlične partije u Superligi Srbije i jedan je od najzaslužnijih za ubedljivu bodovnu prednost Crvene zvezde na mestu lidera tabele.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара