Читај ми!

Matić: Nema smisla da više igram za reprezentaciju

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić najavio je mogućnost povlačenje iz nacionalnog tima ukoliko se stvari ne promene. Prvotimac Čelsija ima zamerke na odnos pojedinih fudbalera prema nacionalnom timu.

"Uvek pokušavam da dam primer, ali pojedinci to ne žele da vide. Ako treba, neću više da dolazim. Odnos pojedinaca prema dresu reprezentacije nije adekvatan i to ne samo na utakmici, već od ponedeljka kada smo se okupili. Ovako ni Mesi ne može da nam pomogne", rekao je Matić.

On je otkrio da je posle poraza od Češke (4:1) razgovarao sa selektorom Radovanom Ćurčićem.

"Rekao sam mu da više nema smisla da igram za reprezentaciju ako se nastavi ovako. Igrači treba da se zamisle i da shvate da ovo više nije do selektora, nego do nas samih i našeg odnosa. Ne treba da se lažemo", rekao je Matić.

Vezista Čelsija je istakao da je odnos pojedinaca neprihvatljiv, kako na terenu, tako i van njega.

"Interesuje me da li se pojedinci i u svojim klubovima pripremaju za utakmicu na isti način kao u reprezentaciji. Odnos nije dobar. Kada smo se za svoju g... plašili u Albaniji, onda smo sve radili kako treba", poručio je Matić.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво