Читај ми!

Bugarski mediji: Bivši šampion Evrope u Razgradu

Fudbaleri Crvene zvezde igraju prijateljsku utakmicu u Razgradu protiv bugarskog šampiona Ludogoreca, a lokalni mediji najavljuju zanimljiv duel protiv bivšeg šampiona Evrope.

Na naslovnoj strani Sport podseća da je Crvena zvezda 1991. godine osvojila Kup evropskih šampiona i da će lider Superlige biti jaka provera za Ludogorec, iako će doći bez nekoliko reprezentativaca i kapitena Aleksandra Lukovića.

U istom listu dominira izjava trenera Miodraga Božovića da je iznenađen kako je klub uspeo da obezbedi čarter do Varne zbog aktuelne finansijske situacije, ali se ona mora uzeti sa rezervom jer crnogorski stručnjak ne daje izjave ni srpskim medijima, ako se izuzmu zvanične konferencije.

"Džepovi su nam prazni, a mi smo došli čarterom do Bugarske", navodno je rekao Božović, a prenosi taj sportski list.

Utakmica između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se danas od 15 sati po srednjoevropskom vremenu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво