Santos: Bio sam ubeđen da će Srbija otići na EP

Fernando Santos ne brine za motivaciju u meču Portugalije sa Srbijom, za koju veruje da je izuzetna ekipa. "Iskreno sam mislio da će se Srbija kvalifikovati na Evropsko prvenstvo", rekao je Santos.

Selektor fudbalske reprezentacije Portugalije Fernando Santos ocenio je da je Srbija veoma kvalitetna ekipa koja će učiniti sve da savlada njegovu ekipu u sutrašnjoj utakmici.

"Srbija je veoma kvalitetna ekipa, iskreno sam mislio da će se kvalifikovati na Evropsko prvenstvo. Desilo se da nije, ali ima odlične igrače i želeće treću uzastopnu pobedu", rekao je Santos novinarima u Beogradu.

Portugalija je obezbedila direktan plasman na Evropsko prvenstvo, a sutra će ih ugostiti Srbija u poslednjoj kvalifikacionoj utakmici.

Santosa je naljutilo pitanje portugalskih novinara da li će uspeti da motiviše tim, s obzirom na to da utakmica nema rezultatski značaj.

"Svaka utakmica nešto znači, igramo za svoju zemlju i to je najbitnije", rekao je on.

Santos je naveo da njegova ekipa nije favorit na Evropskom prvenstvu, ali da je titula svakako cilj.

"Ne smatram da je Portugalija favorit, ali nam je cilj da budemo šampioni Evrope. Kod kuće se uvek suočavamo s pesimizmom u javnosti, ali bili smo prvi u kvalifikacijama i imamo šanse da se borimo za trofej ako ispravimo neke stvari", rekao je Santos.

Reprezentativac Bernardo Silva kazao je da Portgualija ide na pobedu u Beogradu, jer ima obavezu da se dokazuje svojim navijačima.

Utakmica će početi u 18.00 u nedelju, na stadionu Partizana u Beogradu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво