Читај ми!

"Normalni" Klop: Važno je šta misle o vama na odlasku

Tek što je postao trener Liverpula, Jirgen Klop je navijače novog kluba već je počastio popularnim "klopizmima", odnosno citatima koji se kasnije dugo prepričavaju.

Novi trener "redsa" Jirgen Klop obećao je da će u roku od četiri godine doneti titulu na Enfild i dodao da će u slučaju neuspeha sledeći posao možda morati da traži u Švajcarskoj.

"Sinoć smo potpisali ugovor, a jutros sam se probudio kao trener Liverpula. Molim vas, dajte nam vremena da radimo, pa ćemo za četiri godine možda imati titulu. A ako ne, onda ću možda sledeću osvojiti u Švajcarskoj", rekao je 48-godišnji Nemac.

Harizmatični trener nije želeo da otkriva nikakve detalje svog plana.

"Nijedan od velikih trenera u prošlosti nije sedeo ovde i od prvog dana govorio 'osvojićemo ovu ili onu titulu'. Kada sam odlazio iz Dortmunda rekao sam da nije važno šta neko misli kada dolazite. Važno je šta se misli pri odlasku. Mislim da je odlazak poseban dan", rekao je Klop.

Iako je poznat po svojim neobičnim izjavama, rekao je da ga ne zanimaju mediji, već da želi da se koncentriše na rad sa igračima.

"Nije mi stalo do ovolikog publiciteta – želim da radim sa igračima. Ja sam fudbalski trener", rekao je Klop.

Novinari su ga zamolili opiše sebe i podsetili ga na čuveni komentar Žozea Morinja, koji je sebe opisao kao Posebnog (Special One).

"Ne želim da opisujem sebe. Da li bilo ko u ovoj sobi misli da mogu da činim čuda? Ne? Onda me pustite da radim. Ja sam potpuno normalan tip. Dolazim iz Švarcvalda. Moja majka ovo gleda kod kuće na televiziji. Ne razume ni reč, ali je veoma ponosna. Ja sam Normalni (Normal One), ako baš hoćete opis. Bio sam vrlo, vrlo prosečan igrač", rekao je Klop.

Njegova prva utakmica biće protiv Totenhema u gostima.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи