Klop: Mora da se igra punim gasom i do samog kraja

Novi menadžer Liverpula Jirgen Klop obećao je navijačima da će ekipa igrati borben fudbal i da će se maksimalno zalagati na svim utakmicama do kraja sezone. Bivši trener Borusije Dortmund u četvrtak je potpisao trogodišnji ugovor, a debi na klupi Liverpula imaće 17. oktobra na gostovanju protiv Totenhema.

Novi menadžer Liverpula Jirgen Klop prvo se obratio navijačima kluba i obećao mnogo borbeniji fudbal nego do sada.

"Važne su pobede, ali isto tako važno je kako pobeđuješ i igraš utakmicu. Verujem u fudbalsku filozofiju, koja je veoma emotivna, brza i jaka. Moj tim svaki meč mora da igra sa punim gasom i do samog kraja", rekao je Klop za klupski sajt, prenosi Tanjug.

"Liverpul ima izvanredne navijače i Enfild je svetski poznat teren, sa neverovatnom atmosferom. Želim da izgradim odličan odnos sa navijačima i omogućim im lepe uspomene. Nadam se da ćemo na ovaj put krenuti zajedno", poručio je Klop.

Osim Dortmunda, nemački stručnjak tokom karijere vodio je i Majnc.

Sa Borusijom ima osvojene dve uzastopne titule prvaka Nemačke - 2011. i 2012, dok je 2013. godine vodio klub do finala Lige šampiona u kojem je izgubio od Bajerna.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво